Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

ÖKO piac

2010.09.13. 21:18 Alexa81

Na helló!

Mivel a srácok úgy tűnik, hogy bealudtak, gondoltam, én hozok mára valami érdekességet. Ez ugyan nem poénos, viszont eléggé pénztárcakímélő a dolog, és szerintem ez a húzós iskolakezdéskor mindenkinek jól jöhet. Szóval én is levélben kaptam ezt a lehetőséget, esetleg Benneteket is érdekel :) Íme a hirdetés:

Csere-bere börze a Zöld Boltban Budán
Időpont: 2010. október 2 · 10:00-14:00pm
Helyszín: ZÖLD BOLT, XII. ker. Kiss János altábornagy utca 35.

A Zöld Bolt, az Öko-Piac-Tér és az Ökoteregetés szervezői összefogtak és egy ruha-csere-bere piacot szerveznek Október 2-án a Zöld Boltban.

Ha hozol, vihetsz! Nyugodtan hagyd otthon a pénztárcádat, nálunk kupont kapsz a holmikért, amit újra becserélhetsz más hasznos dolgokra!

Várunk ruhát minden korosztályban, kiegészítőket: ékszert, öveket, táskát, papucsot, cipőt, sálat, sapkát, kalapot, ami a még szép és jó állapotú, használható, csak éppen feleslegessé vált, kinőtte a gyerek, meguntad, nem fér el.
csak a helyet foglalja a szekrény mélyén. Most új gazdára lelhet, így nem a kukában végzi. Helyette, pedig hazavihetsz olyan holmikat amiknek hasznát látod.
Korcsolyát csak élvédővel hozz, egyéb sportruházat, fürdőruha kivételével jöhet.

Játékszabály: A behozott tárgyakat önkénteseink gyűjtik az asztaloknál, amikért kuponokat osztanak. A kuponokat lehet utána értékes, hasznos kincsekre cserélni.

Nem fogadunk el sérült, szakadt, foltos, penészes, dohos ruhákat.
A nagymama nejlon hálóingét és ősrégi holmikat kérjük inkább a város több pontján elhelyezett ruhagyűjtő konténerekbe dobni!
Fehérneműt, fürdőruhát,zoknit, harisnyát, fésűt, használt pipere cikkeket, törülközőt és agyonhasznált ágyneműt nem veszünk át egészségügyi okok miatt.
Köszönjük megértéseteket. Ki mint vet, úgy arat, mástól is azt várhatod, amit te adsz.
A börze végén megmaradt holmikat adományba adjuk.

Remélem, hogy lesz olyan, akinek jól jött ez a lehetőség :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vanilyen.blog.hu/api/trackback/id/tr792293983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása